Tatiana, Szymon i Tomasz to następne pokolenie w tej firmie, które nadal ją rozwija i inwestuje w nowe lokale handlowe.
Piekarnia-Cukiernia „u Brzęczka” zatrudnia ponad 120 osób, bierze aktywny udział w życiu publicznym. Mając na uwadze dobro społeczne świadomie wspomaga od wielu lat fundacje: Dr Clown, Zdążyć z Pomocą, Dom Kulejących Aniołów i inne.
Wyrazem uznania dla firmy są przyznane jej tytuły i odznaczenia, m.in. Firma z Jakością, Firma z Przyszłością, Krajowy Produkt Przyszłością Polski, Wiarygodny Partner. W 2020 roku chleb "z łopaty" otrzymał certyfikat Lokalnej Marki Ziemi Pszczyńskiej.
W 2012 roku Wiesław Brzęczek otrzymał tytuł Rzemieślnika Roku, a zakład został uznany przez Izbę Rzemieślniczą za najlepszego pracodawcę w regionie.
W Piekarni-Cukierni „u Brzęczka” wykształcono do tej pory142 uczniów w zawodzie piekarz i cukiernik.